11 Geguritan Kula Dadi Polisi, Dokter, Guru, Pemain Bola, Presiden

Polwan paling cerdas Ngimpi aku dadi polisi,Sing ayu lan uga pinter,Kaya mbantu wongDadi pahlawan. Ngimpi aku dadi polisi,Sing wani nglawan kejahatanOra wedi karo wongBerani mbela hak sing bener. Tujuanku dadi dokter Wiwit bocah sing dak idhamPengen dadi dokter.Nganggo seragam putihIng rumah sakit nambani. Dokter minangka wong sing cerdasTansah sinau sregepAja kesedAti dheweke apik kanggo mbantu … Baca Selengkapnya